Infrarood Sauna

verbranding van calorieën waardoor de cabines ook een afslankende functie hebben.

 IN 30 MINUTEN 600 KILOCALORIEËN VERBRANDEN

€   25,00 p.p  . 
€   40,00 2 pers.

Duur : 20 - 30 min intens in warmte,
uitzweten rustig aankleden tot. 45 min.
Incl. 2 handdoeken en karaf water.
Vooraf aan iedere behandeling een Infrarood sauna, zullen de resultaten
voor zowel gezichts- als energetische/intutieve/klank behandelingen een
optimaal resultaat geven.

WAT DOET INFRAROOD?

Infrarood is een energiewarmte die het lichaam binnendringt en het zodoende van binnenuit verwarmt. Met de infrarode energiewarmte kan het lichaam zich door transpiratie ontdoen van onder andere alcohol, nicotine en zware metalen zoals lood en nikkel. Dit transpiratieproces ontlast ook de nieren, waardoor de functies van deze organen een kans krijgen te verbeteren. Bij spierspanningen kunnen de opgehoopte zuren in de spieren sneller afgevoerd worden door middel van infrarood.

DE VOLGENDE EFFECTEN KUNNEN WORDEN BEREIKT:

  • vermindering van stijfheid in gewrichten en reumatische klachten
  • vermindering van spierspanning
  • vermindering van pijngevoel
  • stimulering van de bloedcirculatie waardoor er een betere aanvoer ontstaat van zuurstof en voedingsstoffen en een betere afvoer van afvalstoffen (de doorbloeding kan tot 30% verbeteren en er is 25% meer zuurstof aanwezig in het bloed).
  • verbranding van calorieën
  • stimulering van het genezingsproces bij ziekten en ontstekingen
  • verbetering van de huid, waaronder eczeem, psoriasis en cellulite
  • behandeling van stress, vermoeidheid, verstuikingen, verdraaiingen, artritis, en bursitis ( is een ontsteking van de aanhechting van pees aan het blad)
  • draagt bij aan een verhoging van de natuurlijke afweer. ( bijv. goed bij evt. eerst tekenen van koorts of verkoudheid)

De infrarood sauna put zijn heilzame werking uit de warmte die via de infraroodstralers je lichaam binnendringt. Door te tran­spireren kan je lichaam zich ontdoen van oude huidcellen en afvalstoffen die onder de huid zijn opgeslagen. Door het na­tuurlijke afkoelingsproces van het transpireren, stimuleer je de bloedsomloop. Het ontstane vochtverlies vul je aan door voldoende te drinken. Hiermee activeer je de stofwisseling. Je spieren worden soepel en krijgen een betere doorbloeding.

Doordat de temperatuur in een infrarood sauna lager is dan in een traditionele sauna wordt de warmte als draaglijker ervaren. De opwekking van warmte zorgt ook voor de verbranding van calorieën waardoor de cabines ook een afslankende functie hebben.