Pakking

Chocolade/cacaopakking

Cacao bevat een aantal werkzame stoffen, zoals theobromine, cafeïne en anti-oxidanten. Deze stoffen geven aan de huid en het weefsel een betere doorbloeding doordat ze de bloedvaten verstevigen en zorgen voor het efficiënter omspringen met vitaminen. Ook werken deze stoffen vetafbrekend, zuiverend en ontslakkend. Samenvattend staat cacaopoeder voor anti-aging, een soepele gezonde huid, vitaliseren en het afbreken van vet in weefsels, afslanken, cellulitisbehandeling en het verminderen pigmentatie

Algenpakking

Met onze algen/Thalasso therapie wordt de vochtbalans van de huid hersteld, gezuiverd, en de huid ontslakt. Ook trekt de huid strak, wat een anti-rimpel en anti-aging behandeling enorm ondersteunt. Algen werken ook goed bij geïrriteerde huid en acne.

Lavendelbarenne

Deze pakking is opgebouwd uit verzorgende extracten (algen) en etherische oliën (aromatherapie). Naast een zuiverende werking hebben deze oliën ook een mentale werking. De gebruikte lavendel heeft een kalmerende werking, vooral bij mensen die stress hebben doordat ze het te druk hebben. Onthaasten is hier het thema.

Kruidenpakking

Cellu/Groene thee: Deze pakking maken we van algen, groene thee, mosterd en kaneelolie. Een pittige behandeling gericht op cellulitis, striae en vetafbraak. Dus een 'contour behandeling'.

Yellow rose pakking

Gemaakt van Bulgaars rozenwater dat we verrijken met een stevige scheut calendula olie en een beetje rozenhout. De pakking ontgift en versterkt de huid, werkt verzorgend, vochtafdrijvend en verfrissend. De pakking roept zonnige gedachten op.

Rozenhout pakking

Rustgevend, voedend en vochtregulerend voor een droge huid.

Alle pakkingen kunnen worden uitgebreid met een peeling, massage of nabehandeling met bodymilk of een fijne olie.

Lichaamspakkingen   € 55,00 p.p.

 


 

 

 

 

 

bgimage