Veroudering van de huid

De huid van een jong, strak en rimpelvrij gezicht bevat stevig bindweefsel, collageen, hyaluronzuur en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen, hyaluronzuur en elastine aangemaakt. De huid wordt slapper en er ontstaan rimpels. Rimpels verergeren onder invloed van zonlicht, roken, luchtvervuiling en slechte voeding. 

Rimpels kunnen behandeld worden op verschillende manieren, afhankelijk van de plaats in het gelaat en afhankelijk van de diepte van de rimpels. 

Behandeling

Voor de behandeling van de (eerste) rimpeltjes in het gelaat biedt Corpoviso - naast de u reeds bekende behandelmogelijkheden - nu ook de mogelijkheid om deze rimpels te laten behandelen met Botox® en/of rimpelvullers. 

Rimpelvullers (Hyaluronzuur of Radiesse®)

De Hyaluronzuur (TEOSYAL®) rimpelvuller is een heldere, niet dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur en is speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten, zoals het minder of zelfs onzichtbaar maken van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van gezichtscontouren of het zorgen voor meer volume van de lippen. Radiesse® injectables (eveneens niet dierlijk en afbreekbaar) kunnen geinjecteerd worden in het gelaat en de handen. Beide producten worden geproduceerd volgens de strengste richtlijnen en zijn goedgekeurd volgens zowel de FDA en de Europese Richtlijnen.

Uw behandelend arts is afgestudeerd arts en heeft meerdere jaren binnen de Plastische Chirurgie gewerkt, waar zij veel ervaring heeft opgedaan in de toediening van Botox® en dermale fillers. Daarnaast volgt zij meerdere workshops en bijscholingen in binnen- en buitenland op het gebied van de cosmetische behandelingen. 

 

next prev
bgimage