The Bars

Herinner je het gevoel van totale ontspanning? Of ben je het op dit moment vergeten doordat je het moeilijk vind jezelf open te stellen tot overgave van ontspanning?

Wist je dat er 32 punten zijn op je hoofd, die door een moeiteloze aanraking, je kunnen los koppelen van de aspecten in je leven waar je moeite mee hebt. Deze punten bevatten alle gedachten over ideeen, overtuigingen, emoties en overwegingen die je gedurende je leven hebt opgeslagen.

The bars helpt ons bevrijden en functioneren vanuit het toelaten: het toelaten dat iets is en iets laten zijn zonder oordeel. Toelaten maakt ons bewust van elke visie waar we mee instemmen, het mee eens zijn en waar we op reageren. Dit kan bij elke visie, denkwijze, gevoel, emotie, overtuiging, oordeel, conclusie of overweging.

Het is een verzorgend en ontspannend proces om de aspecten in je leven los te laten die je wilt veranderen. Acces bars heeft veel mensen bijgestaan in de verschillende aspecten in je lichaam zoals gezondheid, gewicht, slaap, geld, seks, relaties , stress, angst en nog veel meer.

Sessie       45 min. €  75,00
Sessie       75 min. € 125,00
Sessie 3x  75 min. € 300,00


 


bgimage