Marianne van Eeuwijk

Klankontspanning

Themadag 5 elementen 
inclusief lunch +
Sound & Touch Healing 
Zaterdag  31 oktober
10.00 - 16.00 uur
Max. 4 pers. 
aanmelden info@corpoviso.nl

voor meer info bel 06 24 27 28 29

 

 

Klanklounge

Een 'klankbad' is voor iedereen (ook voor kinderen) die wil ontspannen, bijkomen of een moment van rust wil ervaren. Er wordt gewerkt volgens de Soundfulness®methode: een methode om met klank rust te brengen in lichaam, geest en ziel. De akoestische instrumenten zoals gongdrum, oceandrum, ratels, klankschalen, gongs, koshi's en de stem brengen hun eigen trilling in het lichaam die verder resoneert in ontspanning en rust. Dit is thuiskomen bij jezelf.
Klanksessie werkt ook bij: adhd, burn-out, hsp

Klanksessie geeft ruimte, innerlijke rust, ontspanning, acceptatie, verandering, inzicht, helderheid, gronding, lichtheid, verbondenheid, vitaliteit, energie..... Het zelfregulerend vermogen wordt aangezet en kan zorgen dat pijntjes en kwaaltjes verminderen.

De ervaring leert dat bij een regelmatig ondergaan van klankontspanningen de innerlijke resonantie duidelijk waarneembaar wordt in de buitenwereld.  Als je  binnenwereld veranderd, veranderd je buitenwereld mee. Dus makkelijker de dingen laten zoals ze zijn en meer kan genieten van alles wat is.

 

Verandering door klanken lees hieronder de ervaring:  

Een hele tijd geleden had ik mijn eerste klankschaal ervaring. Ik had er al vaak over gehoord, maar door ‚gebrek aan tijd’  stelde ik een bezoek telkens uit. Totdat ik werd uitgenodigd om deel te nemen aan een volle maan sessie; …Wow!

Ik; getrouwd, druk, ambitieus , moeder van 2 puberkinderen en een baan die leuk was maar niet bracht wat IK wilde: Beetje spiritueel en op zoek naar… Ja, naar WAT eigenlijk?  De basis? Mijn basis? Doordat ik de sessie open in ben gegaan, heb ik het op me af laten komen en veel gevoelens een plekje kunnen geven: er viel letterlijk een last van mijn schouders ( mijn nek die altijd vastzat) toen ik door de klanken kon visualiseren wat er aan de hand was, wat me verstikte; ik wilde vrij zijn; ondernemen; balans tussen mijn gezin en ambitie weer terug en de klanken hebben me geholpen om keuzes te maken. Ze hebben me in 1,5 uur tijd letterlijk teruggebracht naar de natuur; van mijn hoofd weer naar mijn hart.

De klanken zijn prachtig, onvoorstelbaar is het gevoel waarin je wordt vervoerd: beseffen dat je gewoon mag „zijn”. Het heeft mij bijzonder gestimuleerd om mijn eigen pad te gaan volgen, op een zachte manier. Ik vond het een heerlijke ervaring; een massage voor je ziel…
Tessa 

 

bgimage