Intuïtieve/energetische massage

RESET VAN LICHAAM EN GEEST
we leven in een drukke, veranderende wereld en hebben allemaal wel eens een gevoel van onrust en disbalans. Een effectieve manier om het evenwicht tussen lichaam en geest dan weer te herstellen, is het ondergaan van een intuïtieve/energetische massage.

Door middel van gerichte en afgestemde aanrakingen krijgt de energie in het lichaam weer de kans om te gaan stromen. Blokkades worden opgeheven en het zelfregulerend vermogen wordt hersteld. Je bent je meer bewust van jezelf en je authenticiteit.

Door de behandeling kun je in een totale ontspanning en diepe rust komen. Afhankelijk van de wens en behoefte zijn er meerdere behandelingen mogelijk waarbij een frequentie van 3 tot 6 weken gebruikelijk is.


Ben je toe aan een transformerende behandeling om de blokkades te doorbreken de dingen los te laten die niet meer nodig zijn en de verandering in te zetten die nu nodig is om je lichaam en geest weer te laten samenwerken in verbinding. Dan gaan we een sessie met elkaar aan van minimaal 2 uur uitlopend wat nodig is voor ieder persoon.