Klankontspanning

Themadag 5 elementen 
inclusief lunch +
Sound & Touch Healing 
Zaterdag  31 oktober
10.00 - 16.00 uur
Max. 4 pers. 
aanmelden info@corpoviso.nl

voor meer info bel 06 24 27 28 29

 

 

Gastenboek

         Voel je thuis

 Wil je ook je ervaring delen
 mail u bericht naar
 info@corpoviso.nl en dan zet 
 ik het voor u in het gastenboek.
 Dank je wel voor alle mooie woorden
 en ervaringen die ieder op zijn eigen
 manier beleeft.

 

Lieve Marianne,

Vanuit de diepte van mijn innerlijk, dank ik jou voor jouw vleugels.

Jouw krachtige beschermende vleugels die mij gisteren opvingen
en die liefdevol mijn val braken .... 

Liefs, Jeanne


Lieve Marianne,
“Jij voelt altijd zo goed wat ik nodig heb. Ik geef me gewoon over aan jouw handen en het
komt goed. Na een donkere periode in mijn leven voelde ik vanavond de levensenergie
weer volop stromen. De lieve, zachte aanrakingen van jou zorgden voor een tintelende stroom door mijn lichaam. Het vertrouwen, de liefdevolle aandacht en de mooie energie die jij bij
jou draagt, komen allemaal in mij samen. Ik ben er weer, ik mag er weer zijn. Ik hoef me niet langer te verstoppen. Ik zoek het zonlicht weer op!  Dank, lieve Marianne, voor de heerlijke behandeling.  Jouw handen zijn magisch, jouw vriendschap is goud waard.
Koester de mooie momenten en verzamel ze”.
Liefs Annemarie

 

Hi lieve Marianne!

En dan kom ik voor een huidverjonging weer eens bij Marianne en heb ik er zoveel zin in! Want, druk druk en nog eens druk en ik MOET nog zoveel. Even weer aandacht voor mezelf.
Ik stap binnen en bevind me gelijk in een andere wereld. Rustig en voelt precies goed.

Terwijl ik me installeer op de stoel begin je meteen te vertellen wat je voelt bij mij. En alles klopt als een bus, zonder dat ik ook maar iets aangegeven heb. En meteen ben ik weer terug bij mezelf, wie ik was, wie ik ben en wie ik wil zijn. Meteen terug naar mijn eigen kern. En ik denk: o ja, dit voelt helemaal als mij. Ik vind het heel fijn dat je open bent over wat je bij mij tegenkomt, welke gevoelens, welke lichamelijke sensaties, en wat ik daarmee kan. Ik herken mezelf helemaal in wat je zegt en ik vanbinnen voel ik dat het helemaal klopt.
Je brengt me weer terug naar mezelf. Dat voelt heel krachtig, puur en waar. Kwam ik eigenlijk voor een huidbehandeling of had ik iets anders nodig? Even horen hoe het met mij is. Je benoemt alles heel precies en daar kan ik wat mee. Mijn ogen stralen weer, ik zie in de spiegel m’n innerlijke lichtjes in mijn ogen schijnen, ik heb weer overal zin in en energie voor tien! En ik neem mezelf voor om voortaan altijd bij mezelf te blijven. Ik hoef nergens bang voor te zijn als ik ben wie ik ben. Ik gun dit iedereen.

Veel liefs,
J.

wat van) Mijn woorden voor jou

Marianne stemt intuïtief en buitengewoon zorgvuldig af op wat er voor jou toe doet. Ze leidt je via energie, klank, stem, aanraking en ademhaling naar ontspanning en een plek waar alles mag zijn. 
Tijdens een sessie ademt en beweegt zij zich vrij en nodigt jou uit om hetzelfde te doen en je open te stellen. Helende handen laten zich voelen en zuivere klanken resoneren.

Ook zonder informatie of analyse vooraf weet ze zich met jou en je verhaal te verbinden en woordeloos blokkades in energie op te heffen. Ze laat zich graag uitnodigen om samen te duiden wat er speelt en inzichten te delen, maar komt niet ongevraagd met haar visie. Een zuivere en louterende ervaring.  Hanneke

 

Als oudere vrouw heb ik het wel eens nodig er goed uit te zien. En dat betreft op de eerste plaats mijn gelaat.Dan maak ik een afspraak met Marianne van Eeuwijk, Ik ervaar dat steeds als een soort uitje.Marianne is niet alleen een bekwame vakvrouw, maar zij bezit de eigenschap om het mensen in haar mooie salon warm en gezellig te maken.
Zij doet alles vanuit haar warm hart, met geduld, passie en belangstelling.
Ik wens haar toe dat zij in goede gezondheid en met plezier haar werk zal kunnen blijven doen.

 

Met zo veel liefde, 

Ik kom al jaren bij Marianne/Corpoviso voor een gezichtsbehandeling. Naast het reinigen en scrubben gebeurt er veel meer. Terwijl ik heerlijk ontspannen lig onder mijn dekentje, geniet ik van de diverse luchtjes van de crèmes, van het kneden en masseren, van de rustige sfeer. Niet alleen het gezicht, ook de bovenarmen, hals, nek en décolleté worden gemasseerd. Dit werkt zó ontspannend, dat ik alles los kan laten, soms zelfs bijna in slaap val. Marianne heeft echt gouden handjes en ik voel iedere keer weer met hoeveel liefde zij het doet! 

Zo'n behandeling is pure verwennerij en na afloop moet ik met een diepe zucht éven moeite doen om weer  bij te komen. Eenmaal buiten voel ik me fris en schoon, maar ook heel ontspannen en mooi. En bovendien ietsje jonger.....
Ans 

 

Hallo Marianne,

Wat een belevenis was het zondag 12 febr.! Jouw praktijkruimte voelde zo goed. Wat een aangename energie was er voelbaar. Ik voelde na de behandeling direct dat er heel veel was gebeurd in mijn lijf en energieveld. Gisteren voelde ik dat de sessie mij een diepe verbinding met mijzelf en moeder aarde heeft gegeven. Ik voelde een enorme kracht, en een gevoel van overgave en een soort oergevoel van veiligheid en vertrouwen. Innerlijk weten en innerlijke rust liggen nu aan de oppervlakte van mijn gevoel. Dat was ik lange tijd kwijt. Wat ongelooflijk bijzonder! Ik werd me gisteren ook gewaar dat ik een spanning voelde als ik naar mijn eigen kracht ging.  Vanochtend heb ik deze spanning weg kunnen halen.  Wat een inzichten en transformaties leveren jouw sessies op.  Daar ben ik je erg dankbaar voor. Ik voel me zoveel meer authentiek en ik voel sinds zondag de kracht dat ik mag zijn wie ik ben.  

Wendy Meijer Amsterdam


Afgelopen donderdag 12 jan. heb ik jouw touch mogen ervaren tijdens het klanken bij Olga in Amsterdam.  Wat een ervaring was dat.  Ik geniet nog steeds na en er is zoveel gebeurd tijdens die sessie.
Het was heel erg ontspannend en meer dan aangenaam op die avond en de volgende ochtend voelde ik dat mijn richtingsgevoel was 'aangezet'. Het voelde als een innerlijk weten waarheen zonder de details te kennen of te hoeven weten.  Ik voelde me zo krachtig en in contact met mijzelf. Verbonden met wat er is en een diep, een heel diep vertrouwen.  Wauw wat een ervaring en dank je wel!

Wendy Meijer 

  

Hallo Marianne,

Hartelijk bedankt voor het beter in balans brengen van onze jongste zoon (11 jaar). De sessies bij jou hebben hem geholpen om evenwichtiger met tegenslag om te gaan. Hij zit beter in zijn vel en dat werkt in alles door. Het is super om te merken hoe jouw sessies hem hebben laten groeien. Hij merkt zelf ook dat het hem helpt en geeft ook zelf aan wanneer het tijd is om bij jou weer even zijn evenwicht te hervinden. Het heeft hem ontzettend goed gedaan en dat werkt zelfs door in zijn prestaties op school. Bedankt dat je hem zo geholpen hebt en tot de volgende keer.
Bianca

 

 

Klank healing maandag 9 maart 2015 

Hallo Lieve Marianne, 

Dank je wel voor je Klank healing.
Je hebt een mooie verzorgde warme ruimte en ik voelde mij volledig welkom bij jou.Ik heb de behandeling als zeer fijn ervaren, warm en zacht. Heel mijn lichaam is van top tot teen gekoesterd en liefdevol aangeraakt door de klanken en jouw handen. Ik vind dat jij met een mooie intentie, zorgvuldigheid en kunde werkt. Mijn ervaring is dat ik meer en meer in balans ben gekomen, gereset. 
Door een allergische reactie (Articaïne verdoving) ben ik al weken uit balans. Ik voel dat ik door deze fijnzinnige behandeling een stevige ondersteuning heb gekregen in mijn zelfherstellende vermogens van mijn lichaam. Ik ben aan het herstellen.

Mooie ervaringen ook in mijn binnenwereld waar ik duidelijk de healing kon waarnemen en nu nog aan het doorwerken is.

Lieve groet,
Lisette  

 ZIJN

Een hele tijd geleden had ik mijn eerste klankschaal ervaring. Ik had er al vaak over gehoord, maar door ‚gebrek aan tijd’  stelde ik een bezoek telkens uit. Totdat ik werd uitgenodigd om deel te nemen aan een volle maan sessie; …Wow!

Ik; getrouwd, druk, ambitieus , moeder van 2 puberkinderen en een baan die leuk was maar niet bracht wat IK wilde: Beetje spiritueel en op zoek naar… Ja, naar WAT eigenlijk?  De basis? Mijn basis? Doordat ik de sessie open in ben gegaan, heb ik het op me af laten komen en veel gevoelens een plekje kunnen geven: er viel letterlijk een last van mijn schouders ( mijn nek die altijd vastzat) toen ik door de klanken kon visualiseren wat er aan de hand was, wat me verstikte; ik wilde vrij zijn; ondernemen; balans tussen mijn gezin en ambitie weer terug en de klanken hebben me geholpen om keuzes te maken. Ze hebben me in 1,5 uur tijd letterlijk teruggebracht naar de natuur; van mijn hoofd weer naar mijn hart.

De klanken zijn prachtig, onvoorstelbaar is het gevoel waarin je wordt vervoerd: beseffen dat je gewoon mag „zijn”. Het heeft mij bijzonder gestimuleerd om mijn eigen pad te gaan volgen, op een zachte manier. Ik vond het een heerlijke ervaring; een massage voor je ziel…

 


Waar ik blij van werd is de zeer persoonlijke benadering. Alles kan en niets moet. Een rustpunt in mijn hectische bestaan. Gezellig samen met mijn vriendin een heerlijke ontspannen middag. Met babyhuidjes, rug uit de knoop en een leeg hoofd verlaat ik straks het pand.
Heel hartelijk dank     Marianne en Patty!
E. van Hoof 

Als ik bij Marianne binnen kom dan krijg je meteen een gevoel van rust, het voelt voor mij meteen dat je de buitenwereld echt achter je laat. Marianne kan mij het gevoel geven dat als ik weer de buitenwereld in stap letterlijk en figuurlijk me heerlijk schoon voel. Vertoeven in een heerlijke warme sfeer, aandacht voor "lijf en leden".
Dank je wel Marianne.
groetjes Brigitte 

Ik heb zo genoten van... het moment. Altijd weer een geestelijk genot om hier te zijn geweest. Dat bedenk ik altijd weer als ik terug fiets naar mijn drukke leven. Meegenomen is dan ook dat mijn lichaam zich ontspannen en lekker voelt. Voor deze gevoelens kom ik al jaren hier en het is nooit anders geweest, zo fijn dat iets standvastig is, er verandert al zoveel in de wereld maar deze oase is duidelijk altijd in ontwikkeling en juist ook een rustplaats! Marianne = hier de reden van. Dank je wel, mooie vrouw.  Anita

Ik kwam hier vanmorgen erg verrast binnen. Van de buitenkant een "woonhuis" en van binnen kwam een ontzettend positieve triling me tegenmoed. Wat leuk dat je hier zoveel verschillende behandelingen kunt laten doen met een energische ondertoon....super. de persoonlijke kracht van de onderneemster maakt dat het zo positief onderscheidend is. Ik ga met een goed gevoel weg.             Henriette van de laar
                                                         Docent Wellness & Lifestyle
                                                         Helicon MBO Den Bosch 

bgimage